Zpracování osobních údajů | vseprotisk.cz

Zpracování osobnich údajů

Ochrana vašich osobních údajů je pro nás velmi důležitá. Při jejich zpracování se řídíme nařízeními a předpisy, zejména tzv. GDPR (obecným nařízením EU č. 2016/679, o ochraně osobních údajů).

Na této stránce najdete všechny důležité informace o zpracování osobních údajů.

Informace o ochraně osobních údajů najdete i v článku 9 Obchodních podmínek.

Správce osobních údajů

Správcem osobních údajů podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (dále jen „GDPR“) je VŠE PRO TISK s.r.o. se sídlem v Písku – Pražské Předměstí, Čechova 406, PSČ 397 01, IČ: 28069153. Můžete nás kontaktovat na e-mailu info@vseprotisk.cz. Nejmenovali jsme pověřence pro ochranu osobních údajů.

Osobním údajem se rozumí jakákoliv informace, případně kombinace více informací, které lze využít k identifikování konkrétní fyzické osoby (např. jméno a příjmení, e-mail, IČO, lokace nebo IP adresa).

U nás jste v bezpečí

Pokud nám při objednávání výrobků nebo služeb sdělíte své osobní údaje, můžete si být jisti, že je použijeme pouze pro zajištění a udržování kontaktu mezi vaší osobou a naší společností. Neprodáme ani žádným způsobem nepronajmeme vaše osobní údaje nikomu jinému.

Přijali jsme veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů, datových uložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě. K osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

Při přenosu dat na webu používáme tzv. SSL-bezpečnostní systém (Secure Socket Layer). Ten zašifruje při objednávce vaše osobní údaje - jméno, adresu, bankovní spojení a číslo platební karty.

Získání a použití vašich osobních údajů

Zpracováváme jen ty údaje, které nezbytně potřebujeme. Jsou to údaje zájemců o naše služby, návštěvníků našich stránek a našich zákazníků. Rozsah zpracovávaných údajů se liší podle účelu, pro který je zpracováváme.

Abychom mohli vaši objednávku co nejlépe vyřídit, jsou u nás uloženy údaje, které jste:

  • uvedli našim pracovníkům po telefonu, e-mailem nebo osobně,
  • vyplnili při registraci či objednávání do našeho registračního či objednacího formuláře,
  • vyplnili do kontaktního formuláře na webu nebo
  • vyplnili na vaší osobní stránce v uživatelském účtu na všeprotisk.cz.

K čemu údaje potřebujeme

Vaše osobní údaje zpracováváme pro následující účely:

  • vyřízení objednávky
  • vyřízení reklamace
  • zodpovězení vašich dotazů
  • cílenou nabídku našeho zboží a služeb
  • marketingové akce
  • uchování historie nákupů pro účely cílení nabídek
  • vedení účetnictví a další zákonné důvody

Přeprava

Jméno, adresu, e-mailovou adresu a telefonní číslo dále předáváme firmám pověřeným dodání vámi vybraného zboží:

  • Česká pošta, s.p., IČO: 47114983, sídlem Praha 1, Politických vězňů 909/4, PSČ 22599, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl A, vložka 7565
  • Direct Parcel Distribution CZ, s. r. o., IČO: 61329266, se sídlem Říčany u Prahy, Modletice 135, PSČ 251 01, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 52346 (dále jen „DPD“)
  • PPL CZ s.r.o., IČO: 25194798, se sídlem K Borovému 99, Jažlovice, 251 01, Říčany, zapsaná u rejstříkového soudu v Praze, oddíl C, vložka 105858

To je potřeba, aby vás doručovatel mohl informovat o přibližném čase doručení zásilky, popřípadě abyste se dohodli na změně doby doručení. Od doručovatele obdržíte e-mail nebo SMS s informacemi o doručení.

Se všemi dopravci máme uzavřeny příslušné smlouvy, takže se nemusíte bát, že by se vaše údaje někam poztrácely.

Platba kartou

Při platbě platební kartou budou údaje z vaší platební karty poskytnuty přímo našemu partnerovi, který tyto transakce zpracovává: Global Payments Europe, s.r.o. (GPE), se sídlem V Olšinách 626/80, Strašnice, 100 00 Praha 10, Česká republika, IČ: 27088936, zapsaná v Obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 95419

Na webu

Abychom vás co nejvíce zjednodušili nákup a komunikaci s námi, nabízíme na našich webových stránkách online chat. Vaše osobní údaje v tomto případě předáváme společnosti Smartsupp.com, s.r.o., DIČ CZ03668681, která tuto službu zajišťuje.

Cookies

Tento web ke svému provozu využívá technologii cookies.

Cookies jsou malé soubory, který váš prohlížeč čte nebo ukládá na vašem počítači či mobilu. Díky cookies je web schopen zapamatovat si vaše volby nebo třeba obsah nákupního košíku.

Podle účelu dělíme cookies do kategorií:

  • Nezbytně nutné cookies – udržují relaci se serverem a jsou nutné třeba pro přihlašování
  • Funkční cookies – obsahují vaše volby a preference (třeba jazyk nebo nákupní košík)
  • Analytické a výkonnostní cookies – slouží například pro sledování návštěvnosti webu (Google Analytics)

Zakázat nebo omezit používání cookies můžete změnou nastavení vašeho prohlížeče, avšak některé funkce webu pak nemusí fungovat správně. Nastavení cookies se u jednotlivých prohlížečů liší, více informací na odkazech:

Newlettery a reklama

Občas vám zašleme e-mailem či poštou na vaši adresu informace o produktech či reklamu. Kdykoli však můžete vyjádřit nesouhlas se zpracováním a využitím vašich osobních dat k reklamním účelům. V každém newsletteru najdete odkaz pro snadné odhlášení, případně se můžete obrátit na náš zákaznický servis na adrese info@vseprotisk.cz

Pro zasílání newsletterů používáme nástroj MailChimp. Máme proto s firmou The Rocket Science Group LLC d/b/a MailChimp, které vaše data za tímto účelem předáváme, uzavřenou zpracovatelskou smlouvu.

Na svých webových stránek používáme technologii personalizovaného retargetingu. Pro cílení reklamy používáme cookies od Facebooku, Skliku a Google Adwords.

Nedochází k automatickému profilování ve smyslu čl. 22 GDPR.

Vaše práva

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • na přenositelnost údajů,
  • v případě pochybností o zákonném zpracování osobních údajů podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.


Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018.