Kancelářské tiskárny na tisk obálek

Multifunkční tiskárny jsou všestranným pomocníkem všude, kde je potřeba tisknout, skenovat či kopírovat. Pro tisk větších formátů než standardní velikosti A4, jsou zase vhodné velkoformátové tiskárny. V terénu naopak oceníte kompaktní přenosné tiskárny. Hledáte tiskárnu do domácnosti, do ordinace nebo pro práci z domova? Chcete tisknout z mobilu nebo tabletu? Vyberte si tiskárnu, která bude přesně odpovídat vašim potřebám. Tiskárna na tisk obálek by měla být spolehlivá a mít jednoduché ovládání. Tiskárny v naší nabídce si poradí jak s ručním zakládáním a tiskem po jednom kuse, tak s tiskem v dávkách a umí zpracovat velké množství obálek najednou. Problém není ani tisk obálek s doručenkou.

Filtr skladu

Sklad

Cena

Cena:

Filtrovat dle parametru

3 produkty
1 stránka
 
 

EPSON EcoTank M1180 | A4

Černobílá inkoustová tiskárna pro domácí i firemní využití. Vysoká produktivita pro efektivní práci. Tankový systém se snadným doplněním inkoustu, který navíc vydrží. Díky tomu jsou celkové náklady na vlastnictví tiskárny opravdu nízké.

8 390 Kč 
6 825 Kč 

bez DPH

8 258 Kč 

s DPH

Autorizovaný prodejce

- 2 %

Doprava zdarma

EPSON EcoTank M1170 | A4, mono

Černobílá inkoustová tiskárna pro firemní i domácí kancelář, která díky tankovému systému ušetří rozpočet. Snadné připojení přes USB nebo Wi-Fi, rychlý tisk a jednoduché ovládání. Kompaktní rozměr a design, který splyne s vaším pracovním prostředím.

6 190 Kč 
4 912 Kč 

bez DPH

5 944 Kč 

s DPH

Autorizovaný prodejce

- 4 %

Doprava zdarma

Epson WorkForce Pro WF-M5299DW

Černobílá inkoustová tiskárna, formát A4. Rychlost 34 str/min., první strana za 4,8 s, duplex, tisk v rozlišení 1200 x 1200 dpi., zásobník na 330 stran, připojení USB, LAN, NFC, Wi-Fi, Wi-Fi Direct.

5 890 Kč 
4 797 Kč 

bez DPH

5 804 Kč 

s DPH

Autorizovaný prodejce

- 1 %

Doprava zdarma