Lahev s inkoustem pro Canon BCI21C (Logo), 100 ml | purpurová

Kód
VPT001324
Part No.
12698
Lahev s inkoustem pro Canon BCI21C (Logo), 100 ml | purpurová
 

- 23 %

Lahev s inkoustem pro Canon BCI21C (Logo), 100 ml | purpurová

Kód
VPT001324
Part No.
12698
Produkt bohužel už nejde objednat.
Pomůžeme vám vybrat náhradu, kontaktujte nás:

Online poradna

Email: poradna@vseprotisk.cz

Tel: +420 777 294 656

    Popis produktu

    LED lampička Genie TL32 je skvělá na pracovní stůl nebo do dětského pokoje, ale nejenom to. Díky její flexibilitě má opravdu široké využití a její čistý minimalistický design je ozdobou moderních domácností či kanceláří.

    Díky zabudovanému Li-ion akumulátoru lampička vydrží svítit cca 5 hodin bez připojení kabelu. Dobíjí se pomocí přiloženého USB kabelu (standardní USB-A kontektor), připojit ji tedy můžete např. do počítače, do nabíjecího adaptéru k mobilnímu telefonu, nebo třeba do USB zásuvky v autě. Síťový zdroj proto není součástí balení.

    Stojan s protiskluzovými podložkami zajišťuje stabilitu při položení na různé typy povrchů. Odolné silikonové flexibilní rameno umožňuje snadno si nastavit úhel osvětlení tak, jak zrovna potřebujete.

    Pro ovládání lampičky slouží 3 dotykové senzory. Krátkým dotykem v oblasti prostředního tlačítka lampičku zapnete/vypnete, dlouhým dotykem si pak můžete nastavit intenzitu světla. Na zadní straně stojanu lampičky najdete i mechanický vypínač, kterým lze lampičku vypnout úplně. Krátkými dotyky v oblasti levého tlačítka (symbol M) si můžete nastavit barvu světla, a to ve třech stupních od teplé bílé (2700 K) až po studenou bílou (6500 K). Lampička si nastavenou barvu pamatuje, nemusíte ji tedy nastavovat po každém zapnutí. Užitečnou funkcí je časovač pro automatické vypnutí. Dlouze se dotknete v oblasti pravého tlačítka (symbol hodin), lampička dvakrát blikne a od té chvíle odpočítává 45 minut, pak se automaticky vypne. Ideální třeba pro čtení před spaním. Maximální světelný tok je 250 Lumenů. Jas ve vzdálenosti 37 cm od lampičky je 500 Lux.

    Energeticky úsporný LED modul má spotřebu 5 W a dlouhou životnost více než 35 000 hodin. LED modul nelze vyměnit, jelikož se díky dlouhé životnosti nepředpokládá, že by to bylo potřeba. Protože se jedná o velmi kvalitní výrobek, můžete počítat s prodlouženou zárukou 3 roky.


    Zeptejte se produktového manažera

    Online poradna

    +420 777 294 656

    Zobrazit technické parametry

    Technické parametry

    Výrobce
    Záruka
    24 měsíců

    Hodnocení

    Hodnocení produktu (17)

    95%