Bonsaii

Veškerou kancelářskou techniku jako jsou laminátory, skartovačky, řezačky a další kancelářské stroje najdete v naší nabídce, a to včetně příslušenství. Pokud máte jasné parametry, můžete filtrovat dle kategorie nebo výrobce pro rychlejší orientaci.Bezpečná likvidace dokumentů je v dnešním světě nezbytností. Skartovací stroj je proto nepostradatelným vybavením kanceláří napříč obory. Jak vybrat správnou skartovačku a zvolit odpovídající stupeň utajení likvidace citlivých údajů? Připravili jsme pro vás průvodce výběrem správného skartovače právě pro vaši kancelář. V našem katalogu najdete také veškeré příslušenství, jako jsou čistící oleje a odpadní pytle.Naše skartovačky jsou vybírány s ohledem na maximální výkon a bezpečnost. Ať už potřebujete skartovací stroj pro vaši kancelář nebo pro osobní použití, u nás najdete širokou nabídku modelů, které jsou navrženy tak, aby vyhověly různým potřebám a rozpočtům. Prohlédněte si naše produkty a najděte ten pravý skartovač, který vám zajistí klid a ochranu vašich citlivých informací.Co čekáte od kancelářské skartovačky? Potřebujete vysoký stupeň utajení, skartaci nejen dokumentů,ale třeba i karet nebo třeba CD disků? Očekáváte především výkon nebo preferujete tichý provoz? Vyberte si z naší široké nabídky skartovačku, která nejlépe odpovídá vašim požadavkům a potřebám vaší kanceláře.

Filtr skladu

Sklad

Cena

Cena:

Filtrovat dle parametru

3 produkty
1 stránka
 
 

Skartovačka papíru Bonsaii 4D14

Skartovačka pro domácnost a menší kancelář. Křížový mikro řez (2 x 15 mm), skartuje 6 listů najednou. Skartuje kreditní karty i sponky. Nepřetržitá skartace 5 minut. Vysouvací koš 14 litrů.

4 372 Kč 

bez DPH

5 290 Kč 

s DPH

Skartovací stroj Bonsaii 3S30

Křížový řez (4 x 35 mm), skartuje 18 listů najednou. Skartuje kreditní karty, sponky i CD/DVD (s odděleným košem). Vysouvací koš 30 litrů. Nepřetržitá skartace až 4 hodiny.

9 909 Kč 

bez DPH

11 990 Kč 

s DPH

Skartovačka papíru Bonsaii 3D14

Skartovačka pro domácnost a menší kancelář. Křížový řez (4 x 30 mm), skartuje 8 listů najednou. Skartuje kreditní karty i sponky. Nepřetržitá skartace 5 minut. Vysouvací koš 14 litrů.

3 793 Kč 

bez DPH

4 590 Kč 

s DPH