HP olejové obálky pro skartovače 12 ks

Kód
VPT172405
Part No.
9133
HP olejové obálky pro skartovače 12 ks
 

HP olejové obálky pro skartovače 12 ks

Kód
VPT172405
Part No.
9133
DPH
21%
Vaše cena s DPH
399 Kč
Vaše cena bez DPH
330 Kčbez DPH
Dostupnost

Showroom Písek

Budějovická 416, Písek

Po-Čt: 8:30-17:00
Pá: 8:30-16:00

Zobrazit na mapě

    Popis produktu

    Abyste mohli skartovačku HP OneShred nebo HP Pro Shredder dlouhodobě využívat, je nezbytná správná péče o skartovačku dokumentů a její čištění. V řezacím mechanismu se časem hromadí prach a zbytky papíru, které je třeba pravidelně odstraňovat. Nejlepším způsobem, jak toho dosáhnout, je použití skartovacích olejových listů (obálek) HP, které jsou stejně jako skartovací olej HP speciálně vyvinuty pro použití ve skartovačkách HP. HP olejové obálky pro skartovače nejenže obsahují optimální olejovou vrstvu, ale jsou také šetrné k životnímu prostředí: díky rostlinnému mazivu se při čištění prostřednictvím papírového odpadu neuvolňují do životního prostředí žádné škodlivé látky. Olejové listy jsou samozřejmě kompatibilní i se skartovačkami dokumentů jiných výrobců.

    Pravidelnou údržbou a čištěním řezných válců skartovačky papíru získáte nejen prodlouženou životnost zařízení, ale také sníženou provozní hlučnost. Jak často byste měli skartovačku čistit, závisí na tom, jak intenzivně a často je používána. Nejpozději však v případě, že skartovačka začne vydávat podivné zvuky nebo pracuje znatelně pomaleji než obvykle, je čas řezací mechanismus promazat.

    Chcete-li začít s čištěním, měli byste nejprve vyprázdnit sběrnou nádobu a teprve poté vložit do skartovače připravenou olejovou obálku HP. Po dokončení skartování stiskněte na 10 sekund tlačítko zpětného chodu, abyste zajistili rovnoměrné naolejování řezacích válců. Váš skartovač bude pokračovat v příjemně tichém a výkonném chodu a také bude opět poskytovat optminální výsledky skartování.

    Kromě připraveného olejového listu HP můžete použít také olej pro skartovače HP v praktické dávkovací lahvičce, který je k dispozici ve velikostech 120 ml nebo 400 ml.

    Klíčové parametry:

    • Množství: 12 ks
    • Velikost: A5
    • Původ oleje: rostlinný
    • Rozměry: 221 mm x 177 mm x 8 mm (šířka x hloubka x výška)
    • Hmotnost: 120 g

    Proč kupovat HP produkty pro péči o skartovače?

    • Optimálně přizpůsobené skartovačům HP
    • Snadná a rychlá aplikace
    • Dlouhodobě optimální výsledek skartování
    • Řada produktů pro péči, z nichž si můžete vybrat


    Zeptejte se produktového manažera

    Online poradna

    +420 777 294 656

    Zobrazit technické parametry

    Technické parametry

    Výrobce
    HP
    Záruka
    24 měsíců

    Hodnocení

    Hodnocení produktu (0)

    100%