HP olej pro skartovače 120 ml

Kód
VPT172403
Part No.
9131
HP olej pro skartovače 120 ml
 

HP olej pro skartovače 120 ml

Kód
VPT172403
Part No.
9131
DPH
21%
Vaše cena s DPH
230 Kč
Vaše cena bez DPH
190 Kčbez DPH
Dostupnost

Showroom Písek

Budějovická 416, Písek

Po-Čt: 8:30-17:00
Pá: 8:30-16:00

Zobrazit na mapě

    Popis produktu

    Pro optimální péči o skartovačku HP OneShred nebo HP Pro Shredder je nezbytné skartovačku řádně čistit. Časem se v ní nahromadí prach a zbytky papíru, které je potřeba v pravidelných intervalech odstraňovat. Pro profesionální péči o skartovačku dokumentů je olej pro skartovače HP v praktické 120 ml dávkovací lahvičce speciálně namíchán pro použití se skartovačkami HP. Olej je samozřejmě kompatibilní i se skartovačkami jiných výrobců. Jedná se o rostlinné mazivo, takže se při čištění neuvolňují do životního prostředí žádné škodlivé látky prostřednictvím papírového odpadu. Pokud budete řezací mechanismus skartovačky dokumentů pravidelně udržovat a čistit, pracovitý pomocník se vám odvděčí dlouhou dobou provozu a sníženou provozní hlučností.

    Interval, v jakém byste měli skartovačku čistit, závisí na tom, jak často ji používáte. Nejpozději však, pokud si všimnete, že skartovač vydává hlasitější provozní hluk nebo pracuje pomaleji, než jste zvyklí, je vhodné provést čištění.

    Za tímto účelem byste měli nejprve vyprázdnit sběrnou nádobu a na list papíru v hadovitých liniích nanést skartovací olej HP. Poté vložte naolejovaný papír do skartovače a po jeho úplném skartování stiskněte na 10 sekund funkci zpětného chodu, aby se řezné válce rovnoměrně naolejovaly.

    Nyní je váš skartovač zbaven prachu a zbytků papíru, je opět příjemně tichý a poskytuje vynikající výsledek skartování.

    Potřebujete pravidelně větší množství skartovacího oleje? K dispozici je také 400 ml dávkovací láhev. Pokud chcete ještě jednodušší aplikaci, použijte hotový dávkovací arch - HP olejové obálky pro skartovače.

    HP olej pro skartovače 120 ml / 400 ml

    Klíčové parametry:

    • Množství: 120 ml
    • Balení: v uzavíratelné dávkovací lahvi
    • Původ oleje: rostlinný
    • Rozměry: 63 mm x 27 mm x 140 mm (šířka x hloubka x výška)
    • Hmotnost: 148 g

     

    Produktová řada HP pro péči o skartovače

    Proč kupovat HP produkty pro péči o skartovače?

    • Optimálně přizpůsobené skartovačům HP
    • Snadná a rychlá aplikace
    • Dlouhodobě optimální výsledek skartování
    • Řada produktů pro péči, z nichž si můžete vybrat
    Jak naolejovat skartovací mechanismus vašeho skartovače?

    Jak promazat vaši skartovačku

    Bez ohledu na to, zda si vyberete HP olejovou obálku nebo HP olej pro skartovače v lahvičce, měli byste před zahájením čištění nejprve vyprázdnit nádobu na odpad. Při použití HP olejové obálky se papír vyjme z obalu a jednoduše se skartuje. Při použití HP oleje pro skartovače v lahvičce se olej nejprve nanese na list papíru (esovitě několikrát ze strany na stranu) a teprve poté se vloží do skartovačky. Po dokončení skartování stiskněte na 10 sekund funkci zpětného chodu, abyste zajistili rovnoměrné naolejování řezacích válců. Skartovačka je nyní promazána, zbavena prachu a opět plně funkční.


    Zeptejte se produktového manažera

    Online poradna

    +420 777 294 656

    Zobrazit technické parametry

    Technické parametry

    Výrobce
    HP
    Záruka
    24 měsíců

    Hodnocení

    Hodnocení produktu (0)

    100%