Electronic HP Care Pack Next Business Day Hardware Support with Defective Media Retention | 3 roky

Kód
VPT168065
Part No.
U23KGE
Electronic HP Care Pack Next Business Day Hardware Support with Defective Media Retention | 3 roky

Autorizovaný prodejce

Doprava zdarma

Electronic HP Care Pack Next Business Day Hardware Support with Defective Media Retention | 3 roky

Kód
VPT168065
Part No.
U23KGE
DPH
21%
Vaše cena s DPH
32 605 Kč
Vaše cena bez DPH
26 946 Kčbez DPH
Dostupnost

Showroom Písek

Budějovická 416, Písek

Po-Čt: 8:30-17:00
Pá: 8:30-16:00

Zobrazit na mapě

    Popis produktu

    Electronic HP Care Pack Next Business Day Hardware Support - prodloužená dohoda o službách - 3 let - na místě

    Typ: Prodloužená dohoda o službách
    Obsažený servis: Náhradní díly a práce
    Umístění: Na místě
    Období trvání smlouvy: 3 let
    Doba odezvy: Příští pracovní den
    Dostupnost servisu: 9 hodin denně / 5 dnů týdně
    Navrženo pro: DesignJet T940

    Vlastnosti

    Dálková diagnostika problému a podpora
    Na základě telefonického požadavku Vám HP poskytne základní technickou podporu po telefonu ohledně instalace,konfigurace produktu,nastavení a řešení problému. Před realizací výměny jednotky může HP zahájit a provést diagnostiku s použitím dálkových pomocných elektronických nástrojů,za účelem přístupu k Vašemu zařízení. Nebo může použít jiných dostupných prostředků pro usnadnění odhalení problému na dálku.
    Oprava výměnou následující pracovní den
    Pokud nemůže být technický problém vyřešen na dálku,HP vymění vadný produkt za trvalou náhradní jednotku. Náhradní jednotka bude nový nebo renovovaný produkt ve stavu odpovídajícím novému,poskytující funkčnost minimálně stejnou jako je ta,kterou měl nahrazovaný produkt. Náhradní jednotka bude na Vaše místo doručena bez poplatků za dopravu během následujícího pracovního dne,pro který máte okno pokrytí. HP doručí náhradní produkt v obalu vhodném pro vrácení vadného produktu. Vadný produkt bude vyzvednut v době dodání náhradní jednotky nebo později na základě souhlasu zákazníka a stává se majetkem HP. Některá vzdálená místa nejsou kryta servisní úrovní následující pracovní den. V tomto případě HP nabízí 2-3 denní dobu reakce. Náhradní produkt je dodán kurýrem.
    Okno pokrytí
    Okno pokrytí specifikuje hodiny pokrytí,během kterých mohou být Vaše telefonáty zaznamenány a služba poskytnuta. Telefonáty obdržené a zodpovězené mimo toto okno budou zpracovány následující pracovní den. Služba je k dispozici mezi 8:00 - 17:00 od pondělí do pátku vyjma státních svátků. Telefonáty musí být obdrženy před 15:00 místního času,aby bylo možné zajistit vyzvednutí produktu následující pracovní den.
    Eskalační management
    HP zavedlo formální eskalační procedury k řešení velmi komplexních hardwarových problémů. Místní HP management koordinuje eskalaci problému,využívá kapacit expertních center HP pro řešení klíčových problémů.
    Přístup k informacím o elektronické podpoře a službám
    Jako součást služeb poskytuje HP pro vybrané produkty přístup k určitým elektronickým informacím a webovým nástrojům. Zákazník má mimo jiné přístup k:Support Case Manager,což je nástroj,který slouží k zadávání otázek směřujících přímo do HP center podpory. SCM pomáhá řešit problémy rychle a efektivně,protože požadavky jsou směřovány přímo na kvalifikovaného HP odborníka. Systém zároveň zobrazuje status všech požadavků včetně telefonických.

    Zeptejte se produktového manažera

    Blanka Seinerová

    777 171 915

    Zobrazit technické parametry

    Technické parametry

    Výrobce
    HP

    Hodnocení

    Hodnocení produktu (0)

    100%