Dle použití

Od šicích strojů na slaměné klobouky po ty nejmodernější laserové tiskárny.

Japonská firma Brother se může pyšnit více než stoletou tradicí. Společnost založili roku 1908 bratři Yasui. Roku 1954 expandovali do Spojených státu a dnes už o své zákazníky pečují ve více než 40 zemích a regionech - včetně České republiky.

Brother stále vyrábí šicí stroje, ale jejich sortiment se od počátku 20. století značně rozrostl. Obráběcí stroje, laserové a inkoustové tiskárny, skenery, převodovky a mnoho dalších produktů.

I po sto letech filozofie Brotheru zůstává stejná - „na vaší straně“. Japonský gigant je však nejen na straně zákazníka, ale i na straně přírody. Neustále usiluje o snižovaní našeho dopadu na životní prostředí. Od návrhu, vývoje, výroby a likvidace, k opětovnému použítí a recyklaci.

U nás najdete jejich nejkvalitnější kancelářské výrobky. Od multifunkčních tiskáren přes skenery a náplně až po obyčejný papír.

Další podkategorie Dle použití

Filtr skladu

Sklad

Cena

Cena:

Filtrovat dle parametru

3 produkty
1 stránka
 
 

Brother QL-810W, tiskárna štítků

Vysoká rychlost, jednoduché nastavení. Chytrá tiskárna pro vytížená pracoviště. Připojení k počítači a dalším chytrým zařízením přes USB nebo Wifi není pro tento štítkovač problém.

3 354 Kč 

bez DPH

4 058 Kč 

s DPH

Autorizovaný prodejce

Doprava zdarma

Brother PT-P900W

Dokonale vybavená a rychlá profesionální tiskárna štítků s připojením k Wi-Fi a funkcí snadného odlepení štítku.

6 459 Kč 

bez DPH

7 815 Kč 

s DPH

Autorizovaný prodejce

Doprava zdarma

Brother HL-L6300DW

Rychlá černobílá laserová tiskárna, formát A4, rychlost tisku 46 str./min., oboustranně 24 str./min., první stránka 7,5 s, tisk v rozlišení až 1200 x 1200 dpi, zásobník na 520 + 50 listů, RAM 256 MB, připojení USB, WI-Fi, LAN, barevný dotykový displej .

10 511 Kč 

bez DPH

12 718 Kč 

s DPH

Speciální nabídka

Doprava zdarma