Originální pásky pro tiskárny Brother

Od šicích strojů na slaměné klobouky po ty nejmodernější laserové tiskárny.

Japonská firma Brother se může pyšnit více než stoletou tradicí. Společnost založili roku 1908 bratři Yasui. Roku 1954 expandovali do Spojených státu a dnes už o své zákazníky pečují ve více než 40 zemích a regionech - včetně České republiky.

Brother stále vyrábí šicí stroje, ale jejich sortiment se od počátku 20. století značně rozrostl. Obráběcí stroje, laserové a inkoustové tiskárny, skenery, převodovky a mnoho dalších produktů.

I po sto letech filozofie Brotheru zůstává stejná - „na vaší straně“. Japonský gigant je však nejen na straně zákazníka, ale i na straně přírody. Neustále usiluje o snižovaní našeho dopadu na životní prostředí. Od návrhu, vývoje, výroby a likvidace, k opětovnému použítí a recyklaci.

U nás najdete jejich nejkvalitnější kancelářské výrobky. Od multifunkčních tiskáren přes skenery a náplně až po obyčejný papír.

Další podkategorie Originální

Filtr skladu

Sklad

Cena

Cena:

Filtrovat dle parametru

5 produktů
1 stránka
 
 

DK-22246 ( černá na bílé, šířka 103 mm)

Brother DK-22246 černá na bílé. Papír s kontinuální délkou papíru - šířka 103 mm. Páska je dlouhá 30,48 m. Ať už tisknete štítky na obálky, boxy nebo regály, můžete si vychutnat flexibilitu při vytváření jakéhokoli typu

528 Kč 

bez DPH

639 Kč 

s DPH

Páska BrotherTZEFX661 - originální | žlutý tisk, černý podklad, 36 mm

Flexibilní laminovaná páska Brother TZE-FX661 s černým tiskem na žlutém podkladě byla vyvinuta tak, aby bezchybně fungovala s tiskárnami štítků Brother a umožňovala dosáhnout perfektní kvality tisku.

508 Kč 

bez DPH

615 Kč 

s DPH

Autorizovaný prodejce

Páska BrotherTZE262 - originální | červený tisk, bílý podklad, 36 mm

Bílá laminovaná páska s červeným potiskem Brother TZE-262 byla vyvinuta tak, aby bezchybně fungovala s tiskárnami štítků Brother a umožňovala dosáhnout perfektní kvality tisku.

436 Kč 

bez DPH

528 Kč 

s DPH

Autorizovaný prodejce

Páska BrotherTZE561 - originální | černý tisk, modrý podklad, 36 mm

Modrá laminovaná páska s černým potiskem Brother TZE-561 byla vyvinuta tak, aby bezchybně fungovala s tiskárnami štítků Brother a umožňovala dosáhnout perfektní kvality tisku.

436 Kč 

bez DPH

528 Kč 

s DPH

Autorizovaný prodejce

Brother - TX-221, bílá / černá - 1 ks (9mm)

Páska Brother TX221 pro tisk štítků, černý tisk na bílém podkladu – šířka 9 mm

437 Kč 

bez DPH

529 Kč 

s DPH