HP DesignJet Studio Steel

Dokonalá intergrace s vaším prostředím a neuvěřitelná jednoduchost

Řada tiskáren HP DesignJet T200, T600 a Studio představují nejjednodušší velkoformátové plotry na světě. Jsou intuitivní a snadno ovladatelné, takže jako profesionálové v oblasti strojírenství a stavebnictví můžete věnovat pozornost tomu, co je skutečně důležité.

Automatický tisk formátů A3 až A1

Tiskněte projekty ve formátech A3/B a A1/D nebo A0/E ve více velikostech bez nutnosti ručně měnit zdroj médií.

Více souborů jedním kliknutím

Pomocí softwaru HP Click můžete odesílat okamžitě více souborů jediným kliknutím bez starostí s výběrem různých velikostí výstupů.

Zabere až o 38 % méně prostoru

Řada tiskáren T200 a T600 je navržena tak, aby zabírala až o 38 % méně místa ve srovnání s konkurenčními modely, díky čemuž se jedná o nejmenší plotry na světě.

Udržitelnost není zásadní pouze pro vaše projekty, ale také pro vaše nástroje a pracovní postupy. Řada tiskáren T200, T600 a Studio jsou navrženy s důrazem na udržitelnost a umožňují vám zajistit do kanceláří plotry v mnohem udržitelnějším provedení.

95% nižší spotřeba inkoustu
30% podílu recyklovaného plastu

Filtr skladu

Sklad

Cena

Cena:

Filtrovat dle parametru

2 produkty
1 stránka
 
 

HP DesignJet Studio Steel 24"

Ekologický, přesný a originální. Plotr HP DesignJet Studio Steel vyčnívá svým designem i technologií. Navržen s ohledem na udržitelnost a efektivní práci. Spojení elegance a funkčnosti v 24 palcové velkoformátové tiskárně.

30 983 Kč 

bez DPH

37 490 Kč 

s DPH

 

Doprava zdarma

HP DesignJet Studio Steel 36"

Inovativní velkoformátová tiskárna s efektivním designem a vysokým výkonem. Přesné čáry a ostré detaily. To vše v udržitelném provedení, s úsporným provozem, který nezatíží životní prostředí ani váš rozpočet.

47 354 Kč 

bez DPH

57 299 Kč 

s DPH

 

Doprava zdarma