Samsung Galaxy Tab S 2 8.0 Wi-Fi (SM-T710) 32 GB, bílá

Kód
VPT067270
Part No.
SM-T710NZWEXEZ
Samsung Galaxy Tab S 2 8.0 Wi-Fi (SM-T710) 32 GB, bílá
 

Samsung Galaxy Tab S 2 8.0 Wi-Fi (SM-T710) 32 GB, bílá

Kód
VPT067270
Part No.
SM-T710NZWEXEZ
Produkt bohužel už nejde objednat.
Pomůžeme vám vybrat náhradu, kontaktujte nás:

VŠE PRO TISK s.r.o.

Email: info@vseprotisk.cz

Tel: 382 229 208

    Popis produktu

    Mimořádně lehký a tenký.
    Vychutnejte si s tabletem Galaxy Tab S2 dříve nepoznanou flexibilitu. Díky tomuto pozoruhodně tenkému a mimořádně lehkému zařízení si můžete vzít své elektronické publikace, fotografie, videa a pracovní soubory kamkoliv.

    Optimální zážitek ze sledování.
    Poměr stran displeje 4:3 tabletu Galaxy Tab S2 je přizpůsoben čtení časopisů a používání webu. Přepnutím do režimu čtení dojde k úpravě jasu obrazovky a změně tapety, čímž vznikne ideální prostředí ke čtení elektronických publikací, které bylo navrženo tak, aby minimalizovalo únavu očí.

    Čistší, jasnější snímky.
    8 MP fotoaparát a objektiv se světelností f / 1,9 tabletu Galaxy Tab S2 umožňují pořizovat jasnější a čistší snímky a videa než kdy dříve i za nepříznivých světelných podmínek. Prohlížejte si fotografie a videa v dokonalé čistotě na velkém displeji Super AMOLED.

    Bezproblémové zpracování více úloh současně.
    Zpracovávejte díky tabletu Galaxy Tab S2 více úloh současně jako profesionál. Sledujte filmy v rozlišení HD, zatím co listujete digitálním časopisem či elektronickou publikací nebo při procházení webu. Spouštějte více aplikací v režimu rozdělené obrazovky nebo v polohovatelných vyskakovacích oknech.
    * Funkce je kompatibilní pouze s některými aplikacemi.

    Zabezpečení pomocí otisků prstů.
    Získejte lepší zabezpečení díky pohodlné a přesné funkci otisků prstů. Stisknutím tlačítka Domů aktivujete zámek odemykání otiskem prstů. Ověřené otisků prstů lze použít k omezení / povolení webového prohlížeče, režimu zamknuté obrazovky a k přístupu k vašemu účtu Samsung.


    Zobrazit technické parametry

    Technické parametry

    Výrobce
    Záruka
    24 měsíců

    Hodnocení

    Hodnocení produktu (7)

    74%