Lenovo ThinkPad 13 i7-7500U | 8GB DDR4, 256 GB SSD, Win10Pro, černý

Kód
VPT097574
Part No.
20J1001MMC
Lenovo ThinkPad 13 i7-7500U | 8GB DDR4, 256 GB SSD, Win10Pro, černý
 

Doprava zdarma

Lenovo ThinkPad 13 i7-7500U | 8GB DDR4, 256 GB SSD, Win10Pro, černý

Kód
VPT097574
Part No.
20J1001MMC
Produkt bohužel už nejde objednat.
Pomůžeme vám vybrat náhradu, kontaktujte nás:

VŠE PRO TISK s.r.o.

Email: info@vseprotisk.cz

Tel: 382 229 208

    Popis produktu

    Ultra tenký a lehký kancelářský notebook Lenovo ThinkPad 13 G2 se řadí mezi ultrabooky a umožňuje extrémně rychlé přenosy dat a má dlouhou výdrž baterie. Legendární řada notebooků LinkPad, ke které se řadí i tento model, vyniká mistrným zpracováním, velkou odolností, účelovostí a výkonem. Díky tomu lze použít i v náročném prostředí. Nízká hmotnost přispívá ke komfortu při cestování. Technologie DDR4 se vyznačuje rychlejším přenosrm dat a nižší spotřebou energie. Notebook je vybaven technologií WIDI, která vám umožní bezdrátový přenos (odesílání) filmů, fotografií, prezentací či jiných dokumentů z notebooku do HDTV.

    Klíčové vlastnosti

    • Technologie DDR4 pro rychlejší přenos dat
    • Tenké provedení a dlouhá výdrž baterie
    • Technologie WIDI pro přenos do HDTV
    • Touchpad pro vícedotykové ovládání,touchpad bez tlačítek
    • Vysoká odolnost, nízká hmotnost pro pohodlí při cestování

    Rozhraní a zabezpečení

    ThinkPad 13 G2 je vybaven rozhraním USB typu C, které přináší spoustu výhod. Patří k nim i to, že je oboustranné, tedy nikdy notebook nepřipojíte špatně. Se čtečkou otisků prstů získáte skvělé možnosti zabezpečení. Místo hesla postačí jen dotek prstu.

    Práce a zábava

    Dokovací konektor OneLink+ oceníte při integraci do kancelářského prostředí. Notebook má matný displej s úhlopříčkou 13,3". Milovníci filmů a hudby ocení zvukovou technologii HD Audio a HDMI připojení externího zobrazovacího zařízení. Při komunikaci a konferenčních hovorech vám bude nápomocna HD webkamera.

    Procesor a paměť

    Základem a hnacím motorem tohoto modelu je dvoujádrový procesor Intel Core i7-7500U, který podporuje technologii HyperThreading a zpracuje tak 4 instrukce v jednom taktu. Procesor je doplněn operační pamětí 8 GB DDR4 a pevným diskem o velikosti 256 GB SSD. K dalšímu vybavení patří i síťové rozhraní Wi-Fi a Bluetooth a ještě další USB porty, čtečka paměťových karet, čtečka otisků prstů a sdružený audio konektor. Ultrabook je dodáván s operačním systémem Windows 10 Pro a je bez optické mechaniky.


    Zobrazit technické parametry

    Technické parametry

    Výrobce
    Záruka
    24 měsíců

    Hodnocení

    Hodnocení produktu (7)

    94%