Imation BD-RE, Single Layer 25GB, jewel box, 26165, 2x, 1 ks, pro archivaci dat

Kód
VPT001895
Part No.
26165
Imation BD-RE, Single Layer 25GB, jewel box, 26165, 2x, 1 ks, pro archivaci dat
 

Imation BD-RE, Single Layer 25GB, jewel box, 26165, 2x, 1 ks, pro archivaci dat

Kód
VPT001895
Part No.
26165
Produkt bohužel už nejde objednat.
Pomůžeme vám vybrat náhradu, kontaktujte nás:

VŠE PRO TISK s.r.o.

Email: info@vseprotisk.cz

Tel: 382 229 208

    Popis produktu

    Blu-ray se takto označuje podle krátkovlnného modrého laseru použitého k načítání a zápisu na tyto disky, má z těchto dvou nových formátů vyšší kapacitu 25 GB u jednovrstvého disku a 50 GB u dvouvrstvého disku, což znamená, že budete moci z televize nahrávat déle (dvouvrstvý disk Blu-ray bude moci pojmout záznam 4 hodin vysílání ve vysokém rozlišení a až 26 hodin ve standardním rozlišení). Kromě vyšší kapacity přenáší technologie Blu-ray data o něco rychleji z přehrávače a rekordéru nebo na něj než HD DVD, což znamená, že vaše zařízení bude mít o něco rychlejší odezvu.
    Důvodem této působivé kapacity a výkonu je, že se konsorcium Blu-ray vedené společnostmi Sony a Apple rozhodlo technologii vytvářet od nuly s cílem získat maximum ze 120 mm disku, aniž by se projevila omezení platformy DVD. Mírnou nevýhodou tohoto rozhodnutí byly vyšší náklady na vývoj a delší realizační lhůty, i když konsorcium je přesvědčeno, že dokáže zpřístupnit zákazníkům plnou nabídku produktů do poloviny roku 2006 a krátce nato dosáhne cen srovnatelných s HD DVD.

    Jaké další možnosti nabízí technologie Blu-ray? Vyšší kapacita (až desetinásobek standardního DVD) a podstatně zvýšená interaktivnost znamená, že výrobci her budou schopni poskytnout bohatší herní obsah a grafické prostředí. Kombinuje moderní diskovou technologii s rychle rostoucí šířkou pásma u služeb broadband a zároveň nabízí mnohem větší a propracované možnosti přehrávání po síti.

    Zvýšená interaktivnost však neovlivní jen fanoušky her: Zahrnutí virtuálního stroje Java do technologie Blu-ray umožňuje použití nabídek, které budou interaktivnější než kdy předtím, a možnost přikládat další obsah ze zdrojů online nad obsah na disku, lze využít pro doplňkové obohacující funkce, například pro stažené titulky, ukázky filmů, procházení webu atd.

    Popis:
    - 120 mm využívající zcela novou technologii vyvinutou s cílem maximalizovat paměťovou kapacitu 1 disku
    - využívá k načítání dat (a zápisu) modrý laser, lze jej tedy zaměřit na vyšší rozlišení a v důsledku toho se na disk vejde více dat
    - kapacita 25 GB jednovrstvé, 50 GB dvouvrstvé

    Zobrazit technické parametry

    Technické parametry

    Výrobce
    Záruka
    24 měsíců

    Hodnocení

    Hodnocení produktu (7)

    80%