Canon XEED WUX-5000

Kód
VPT027495
Part No.
5748B003AA
Canon XEED WUX-5000
 

Doprava zdarma

Canon XEED WUX-5000

Kód
VPT027495
Part No.
5748B003AA
Produkt bohužel už nejde objednat.
Pomůžeme vám vybrat náhradu, kontaktujte nás:

VŠE PRO TISK s.r.o.

Email: info@vseprotisk.cz

Tel: 382 229 208

    Popis produktu

    Canon XEED WUX5000

    Instalační projektor s pokročilým rozlišením WUXGA a výkonem 5 000 lumenů.

    Projektor XEED WUX5000 těží z technologie LCOS poskytující výkon 5 000 lumenů, rozlišení WUXGA, podporu kvality Full HD a motorizované vyměnitelné objektivy – nově tak definuje kvalitu obrazu instalačních projektorů.

    Výhody
    Nativní rozlišení WUXGA a Full HD (1 080p)
    Technologie LCOS
    5 000 lumenů
    Kontrastní poměr 1 000:1
    Motorizovaný posun, zoom a zaostřování objektivu
    3 vyměnitelné objektivy
    Pokročilé nastavení RGB a gama
    Vstupy DVI a HDMI
    Síťový port kompatibilní se standardem PJLink

    Podrobný popis funkcí
    Perfektní kombinace pro skvělou kvalitu obrazu
    Projektor XEED WUX5000 zvyšuje laťku kvality u instalačních projektorů. Tento projektor s rozlišením WUXGA (1 920 × 1 200 pixelů) poskytuje obraz z počítače PC nebo Macintosh s výjimečnou čistotou a reprodukuje videozáznamy v kvalitě Full HD v perfektních detailech. Technologie LCOS společnosti Canon poskytuje vynikající kvalitu obrazu, která překonává typické postranní efekty běžné projekce obrazu, se kterou jsou spojeny nežádoucí efekty „mřížky“ nebo „duhy“.

    Výjimečný výkon
    Projektor XEED WUX5000 využívá nejnovější generaci optického systému AISYS společnosti Canon a poskytuje silný výkon 5 000 lumenů pro veškerý obsah bez ohledu na barvu. Systém AISYS optimalizuje výkon panelů LCOS, což umožňuje dosažení „skutečného“ jasu barev. Vysoký kontrastní poměr 1 000:1 zaručuje živé barvy a vynikající úrovně černé. Kalibrace barev měřením odchylky Delta-E je vynikající a velmi se přibližuje profesionálně kalibrovaným zařízením.

    Vyměnitelné motorizované objektivy Canon
    Pro projektor XEED WUX5000 je k dispozici řada vysoce kvalitních motorizovaných vyměnitelných objektivů. Standardní objektiv s 1,5× zoomem je ideální pro většinu instalací, zatímco pro větší prostory je k dispozici objektiv s 1,7× zoomem a dlouhou ohniskovou vzdáleností. Mimořádně širokoúhlý objektiv s pevnou ohniskovou vzdáleností je ideální pro zpětnou projekci. Vysoce kvalitní objektivy Canon byly speciálně navrženy pro maximální výkon a výjimečnou definici a geometrii obrazu.

    Pokročilé instalační funkce
    Funkce zaostření a posunu objektivu lze upravit dálkovým ovládáním s přesností půl pixelu, což umožňuje snadné ovládání motorizovaného zoomu. Projektor XEED WUX5000 má dokonalé ovládání potřebné pro instalace s jedním nebo více projektory, jako jsou řešení 3D, sdružený provoz, systémy prolínání obrazu a projekční kopule.

    Flexibilní integrace a univerzální připojení
    Projektor XEED WUX5000 lze díky portům DVI-D a HDMI propojit s digitálními zdroji ve vysokém rozlišení. K dispozici je také 15kolíkový konektor VGA a tři mini-jacky pro připojení zvuku. Sériové a síťové porty umožňují ovládání a sledování, zatímco kompatibilita se standardem PJLink je ideální pro integraci systému AV.

    Snadná údržba
    Údržba nikdy nebyla rychlejší nebo snazší. Vysoce účinná lampa má životnost až 3 000 hodin a je snadno přístupná ze zadní části projektoru. Vzduchový filtr se snadno vysouvá z boční strany. Rychlý přístup je umožněn také k důležitým optickým součástem, takže není nutné kompletní rozebrání.


    Zobrazit technické parametry

    Technické parametry

    Výrobce
    Záruka
    24 měsíců

    Vlastnosti lampy

    Svítivost (lm) 5 000

    Hodnocení

    Hodnocení produktu (0)

    100%